Sjuksköterskor LSS dagtid

Vi erbjuder sjuksköterskor som ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser inom LSS, psykiatri och på dagliga verksamheter. Vi skräddarsyr lösningar utefter det behov som våra kunder har.

Det här erbjuder vi

Våra sjuksköterskor är ansvariga för hälso-och sjukvård på verksamheten. Basen för uppdrag består av planerade besök enligt uppgjord rutin med varje enhet. Därutöver finns sjuksköterska tillgänglig per telefon och åker ut vid behov.

  • Sjuksköterskan finns tillgänglig för telefonrådgivning och besök måndag till fredag klockan 8.00 till 16.30.
  • Sjuksköterskan instruerar och delegerar hälso- och sjukvårdsuppgifter till personal på verksamheten och ansvarar för informationsöverföring till ansvarig läkare, patient, närstående och personal.
  • Förskrivning av hjälpmedel kopplat till sjuksköterskans ansvar ansvarar Klara för.
  • Klara kan ta vårdgivaransvaret vilket innebär att vi står som ansvariga hos IVO och upprättar styrdokument. Klaras egna medicinskt ansvarig sjuksköterska utför kvalitetskontroller.

Kvalitet hela vägen

Vi erbjuder hög kvalitet hela vägen från vår rekryteringsprocess till uppföljning av uppdrag. Våra sjuksköterskor är tillsvidareanställda och specialister inom LSS och psykiatri. Vi värdesätter kontinuitet och har sjuksköterskor som trivs. Vi garanterar även hög kompetens och god service hos våra kontaktpersoner – verksamhetschefer finns hela tiden till hands för att ge snabb och personlig service.

kvinna sitter framför medicinskåp, läser på förpackning

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer.

Sjuksköterska LSS

Tyvärr, inga sökträffar.

Jag vill bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt och berättar om hur vi kan hjälpa dig.

kvinna i blått med stetoskop runt halsen vid skrivbord
  • Välj alternativ
  • * obligatorisk

Här hittar du våra övriga tjänster inom Mobila HSL-team