Lisa Pålsson Odoardi, sjukgymnast – använder sin kunskap inom flera områden

Lisa Pålsson Odoardi, är sjukgymnast och arbetar på Klara rehab, sedan hösten 2021. Tidigare arbetade Lisa inom slutenvården och trivdes men kände ändå att hon ville se sig omkring.

– Av en slump hamnade jag på Klaras hemsida och bestämde mig för att skicka in en ansökan. Arbetet kändes lockade då det skulle ge mig möjlighet att få använda min kunskap inom många områden vilket är stimulerande. Det lockade även att få jobba både självständigt och i team.

Trivs med kollegorna

Lisa trivs med sina kollegor som är positiva, lösningsorienterade och stöttande.

– Vi lär oss mycket av varandra i teamet. Jag kan alltid höra av mig till någon kollega eller chef om jag har frågor eller behöver stöd. Det finns mycket kunskap i teamet och en ödmjuk stämning så man känner sig alltid bekväm med att ställa frågor.

Hon uppskattar också att Klara har tydliga och bra rutiner framarbetade. Att ha dem att utgå ifrån är ett stöd och en hjälp. Lisa upplever att hon kan växa i sin yrkesroll på Klara.

– Jag utvecklas kontinuerligt genom att jag hela tiden måste förmedla min kunskap till många olika personer som jag möter i mitt arbete. Cheferna är också bra på att uppmuntra till kompetensutveckling.

Porträtt Lisa Pålsson i blå tröja med Klaras logga