Nyheter

Verksamhetschef Klara Logoped

Kvinna samtalar med grupp hyrsjuksköterskor inom LSS

Välkommen till Klara logopedmottagningar!

Klara Logopedmottagningar är ett privat vårdföretag som har avtal med Region Stockholm inom Vårdval Logopedi. Våra mottagningar finns i Alvik, Liljeholmen och Odenplan. Vi är en del av Klara, som är ett auktoriserat kompetens- och bemanningsföretag. Vår vision är ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”.

Vi söker nu en verksamhetschef som tillsammans med övriga medarbetare kan fortsätta utveckla logopedin och det goda arbetsklimat vi har idag.

Ditt uppdrag

Som verksamhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla verksamheten. Du har ansvar för resultat och personal. Du ansvarar också för arbetsmiljö- och kvalitetsarbete. Till din hjälp har du erfarna kollegor och din närmaste chef, som finns inom Klara. Det finns väl utbyggda system inom IT, HR och lön som ger stöd vid behov. Ledningssystem som följer såväl Klaras som Region Stockholms krav på arbetssätt och systematiskt arbetsmiljö- och kvalitetsarbete är väl implementerade i logopedin. Du kommer att få en bra introduktion i de olika arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten och det stöd du behöver i början för att känna dig trygg i rollen som verksamhetschef.

Du är en person som tycker att det är roligt och inspirerande med verksamhetsutveckling och kan ta vara på personalens kompetens i det arbetet.

Tjänsten är delad mellan chefsrollen och patientarbete. Det är en fördel om du kan arbeta med barns tal- och språksvårigheter och/eller läs- och skrivsvårigheter. Andra diagnoser kan komma i fråga om du är intresserad.

Tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan här!

Övrigt

Klara logopedmottagning erbjuder marknadsmässig månadslön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal.

Läs mer om oss på vår hemsida under rubriken ”Logopedi” Klara – Ett bemanningsföretag för vård och välfärd (klarakompetens.se)

Kontakt:

Anki Näsström

Leg logoped och verksamhetschef

anki.nasstrom@klarakompetens.se

Tel: 076-030 01 28