Nyheter

Välkommen till Klara Socionom

tre personer sitter och fikar en kvinna tittar in i kameran

Klara Socionom

Vill du bidra till en rättssäker och kvalitativ socialtjänst och samtidigt uppnå din fulla potential? Som Klara socionomkonsult får du möjlighet att arbeta som du vill.

Vi är första leverantör till ett antal kommuner i Stockholm vilket innebär goda möjligheter att få det uppdrag du önskar. Du erbjuds flexibilitet kring arbetstider och tjänstegrad som vi sätter utifrån dina förutsättningar och kundens önskemål. Vår ledning består av erfarna konsultchefer och vana problemlösare som kan erbjuda adekvat stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden. Vår förhoppning är att du vill och att du fortsätter vilja vara med på vår resa att bidra till en rättssäker och kvalitativ socialtjänst.

Vi söker Dig som är socionomkonsult och som driver eget bolag eller vill starta eget. Du får gärna ha erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Klara är en trygg arbetsgivare som månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult. Vi söker alltid långa samarbeten och relationer så har du ännu inte startat eget bolag finns vi här som ett stöd för dig, vi kan hjälpa dig och ge tips om:

ü Utbildningserbjudanden 

ü Hur går du vidare och kan få rådgivning inför din företagsstart

ü Tips och trix för att starta och driva ditt företag

Vill du veta mer? Skriv eller ring så berättar vi mer

marina.back@klarakompetens.se

+46 73 509 59 36