Nyheter

Ny Karriärsida Sjuksköterskor

skärmdumå hemsida Välkommen till Klara

Att jobba som sjuksköterska inom Klara innebär många fantastiska möjligheter, stort ansvar och inte minst en glädje över att hjälpa andra människor. Med en variation av uppdrag – dygnet runt i hela Sverige – finns goda chanser för dig att hitta en passande tjänst och utvecklas i karriären.

 

  • JOBB DAGTID INOM LSS
  • JOBB KVÄLLAR & NÄTTER
  • KORTARE INHOPP ELLER LÄNGRE UPPDRAG
  • JOBB VARDAGAR INOM ELEVHÄLSA

 

Se hela karriärsidan för sjuksköterskor här!

 

Ett jobb som gör skillnad

Du är viktig för att få välfärden att fungera. Tillsammans med dina kollegor gör du världen lite bättre – en människa i taget.

Utvecklingsmöjligheter & Frihet

Vi erbjuder föreläsningar och ett stort kontaktnät. Om, och när, du vill finns möjligheter att gå vidare i karriären till nya arbetsplatser eller uppgifter. Du får hjälp med allt från tips om intressanta uppdrag till att boka resor och ordna boende.

Tydliga värderingar

Tydliga värderingar gör att det är lätt att göra rätt i olika arbetssituationer. Läs om Klaras vision och värderingar här. Din konsultchef ger dessutom stöd och återkoppling i ditt arbete.

Bra förmånspaket

Självklart har vi kollektivavtal med tjänstepension, försäkringar och semesterersättning. Vi tillämpar individuell lönesättning och kan lova dig konkurrenskraftig ersättning. Klara är auktoriserat av branschorganisationen Kompetensföretagen. Dessutom har vi tagit fram en mängd olika förmåner som du kan välja ifrån.

Vad krävs?

Du har svensk legitimation, eller kan visa på relevant utbildning, och har den yrkeserfarenhet som krävs. Och så har du ett starkt personligt engagemang, är lyhörd och tycker det är spännande att komma till olika arbetsplatser och möta nya människor.