Nyheter

Klara är första leverantör till några av Sveriges största avtal inom socionombemanning!

Vi söker dig socionom som vill arbeta dynamiskt och bidra till en rättssäker och kvalitativ socialtjänst. Välkommen till Klara!

Vi ser gärna att du har lång erfarenhet inom myndighetsutövande och gärna flexibilitet på vart du arbetar. Känner du att det är dags att ta nästa steg i din karriär och är nyfiken på konsultlivet, eller att du redan är inom bemanning och önskar bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller som underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss.

Klara erbjuder dig bland annat konkurrenskraftig lön, flexibilitet runt arbetstider och tjänstegrad som vi sätter utifrån dina förutsättningar och önskemål. Klara är en trygg arbetsgivare som månar om att du skall trivas i rollen som konsult. Vi söker alltid långa samarbeten och relationer. Vi erbjuder möjlighet till resa och boende när du jobbar hos oss.

Vår ledning består av erfarna konsultchefer och vana problemlösare som erbjuder stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden. Vår förhoppning är att du vill och att du fortsätter vilja vara med på vår resa att bidra till en kvalitativ socialtjänst.

Varmt välkommen till oss på Klara!

Kontakt

Marina Bäck
Konsultchef och anbudsansvarig

0735-09 59 36
0770-77 01 57
info@klarakompetens.se