Nyheter

Klara är 1a leverantör till några av Sveriges största avtal inom socionombemanning!

4 personer på promenad

Vill du bidra till en rättssäker och kvalitativ socialtjänst och samtidigt uppnå din fulla potential? Välkommen till Klara. Vi söker Dig med erfarenhet inom myndighetsutövning som vill främst arbeta i Göteborg eller Stockholm. Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss.

Klara erbjuder dig bland annat konkurrenskraftig lön, flexibelt arbete, tydlighet kring vad som förväntas av dig och möjlighet till resa och boende när du jobbar hos oss.
Du erbjudas flexibilitet kring arbetstider och tjänstegrad som vi sätter utifrån dina förutsättningar och önskemål. Klara är en trygg arbetsgivare som månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult. Vi söker alltid långa samarbeten och relationer.
Vår ledning består av erfarna konsultchefer och vana problemlösare som kan erbjuda adekvat stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden. Vår förhoppning är att du vill och att du fortsätter vilja vara med på vår resa att bidra till en rättssäker och kvalitativ socialtjänst.

Välkommen till oss på Klara!

Kontakt Marie Olander
Konsultchef och Anbudsansvarig
+46 763- 20 32 44
+46 770- 77 01 57
info@klarakompetens.se