Nyheter

Joursjuksköterskor till Halmstad sökes!

Socionom på bemanningsuppdrag

Klara söker joursjuksköterskor på timanställning i Halmstad-området

Vi är ett team på frammarsch och har nu inför hösten en jourpatrull på uppstart i området runt Halmstad med förhoppning om tillväxt till angränsande kommuner.

Vi söker kollegor som uppskattar lite utmaningar och värdesätter kompetens och förmåga att vilja göra det bästa vi kan för verksamheten och våra uppdragsgivare. Våra uppdrag finns främst inom äldreomsorg, LSS samt socialpsykiatri. I egenskap av att arbeta som joursjuksköterska hos oss så behöver du några års erfarenhet som sjuksköterska, gärna vidareutbildning med relevans och att verkligen trivas med arbetstider på jourtid. Vi fungerar som ett mobilt jourteam där bilen är vårt transportmedel så B-körkort är ett krav.

Dokumentation sker i flera olika dokumentationssystem varför vana och intresse av administrativt arbete är en fördel.

Klara T ingår i Ambea-koncernen och har en stabil grund med kollektivavtal och en förmånsportal för våra medarbetare. Vår ambition är att vara ett givet första val för jourlösningar! Kvalitet, effektivitet, flexibilitet och förmåga till snabba lösningar för oss framåt.

Vi hoppas att du som känner dig trygg i din yrkesroll, är duktig på triage samt att prioritera förekommande kliniska arbetsuppgifter och har med dig ett öppensinnat och framåtsträvande synsätt, söker hos oss. Kontakta oss gärna för mer information. Vi anställer enligt löpande rekrytering.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansökan ställs till:

Yvonne Kant
Verksamhetschef, Klara T AB
Tfn: +46723576227
E-post: yvonne.kant@klarakompetens.se