Skolsköterska till Järna

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en skolsköterska till en av våra vårdgivarskolor i Järna. Skolan är en mysig liten waldorfsskola med F-9 elever. Tjänsten är på 30% och du som skolsköterska kommer att ingå i elevhälsoteamet tillsammans med rektorn.
Vi tror att du är en person som har ett inlyssnande och mjukt förhållningssätt till alla du möter och arbetar elevfokuserat.

Som skolsköterska hos oss kommer du att erbjudas en tillsvidareanställining och tjänsten är tänkt att tillsättas till hösten 2024.

Det är möjligt att kombinera tjänsten med andra tjänster på våra vårdgivarskolor i Stockholm.

Välkommen med din ansökan till oss!

Din bakgrund

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård.
För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning.

När du arbetar på våra vårdgivarskolor är du en del i våra team. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en tryggare vardag med kompetens- och erfarenhetsutbyte. Inom vår vårdgivarorganisation har vi en tydlig struktur med ett väluppbyggt metodstöd och ledningssystem.

Inom Klara SkolPool har vi alltid korta kontaktvägar och du har alltid nära till din medicinskt regionansvariga och medicinska verksamhetschef.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
– Självgående
– Social och utåtriktad
– Flexibel
– Brinner för elevhälsa och våra barn och ungdomar
– Ett genuint intresse för förebyggande elevhälsa

Om oss

Ambeas verksamhetsområde Klara SkolPool är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom skola.

Klara SkolPool arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara SkolPool är ett närvarande personalföretag med kvalitet, flexibilitet, engagemang och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget, hos oss på Klara SkolPool får du en egen konsultchef som känner dig, vet hur du önskar arbeta och kan din kompetens.

Vi erbjuder varierade uppdrag och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret.
Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen.

Vi erbjuder:

– Marknadsmässig lön

– Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt överenskommelse

– Friskvårdsbidrag

– Kollektivavtal

– Personlig utbildningspott

– Bidrag för sociala aktiviteter

Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

För all anställning krävs utdrag ur belastningsregistret så beställ ditt redan idag!

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Klara SkolPool ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Välkommen till Klara SkolPool!

Kontaktperson(er)

Jehona Behramaj
-
jehona.behramaj@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
30 juni 2024Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag