Skolsköterska till mysig skola i Farsta

Arbetsbeskrivning

Älskar du att arbeta med barn och ungdomar?
Drivs du av ett förebyggande och hälsofrämjande arbete? Då är denna tjänst för dig!

Vi söker en skolsköterska på 30% till en skola i Farsta. Skolan är en F-3 skola och du kommer som skolsköterska att ingå i ett elevhälsoteam med andra kompetenser så som kurator, psykolog och specialpedagog.
Vi tror att du har ett inlyssnande och empatiskt förhållningssätt i alla dina möten, och uppskattar att arbeta elevnära.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start augusti 2024. Det finns möjlighet att kombinera skolan med andra skolor.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Din bakgrund

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård.
För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning.

När du arbetar på våra vårdgivarskolor är du en del i våra team. Tillsammans med dina kollegor skapar ni en tryggare vardag med kompetens- och erfarenhetsutbyte. Inom vår vårdgivarorganisation har vi en tydlig struktur med ett väluppbyggt metodstöd och ledningssystem.

Inom Klara SkolPool har vi alltid korta kontaktvägar och du har alltid nära till din medicinskt regionansvariga och medicinska verksamhetschef.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande:
– Självgående
– Social och utåtriktad
– Flexibel
– Brinner för elevhälsa och våra barn och ungdomar
– Ett genuint intresse för förebyggande elevhälsa

Om oss

Ambeas verksamhetsområde Klara SkolPool är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom skola.

Klara SkolPool arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara SkolPool är ett närvarande personalföretag med kvalitet, flexibilitet, engagemang och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget, hos oss på Klara SkolPool får du en egen konsultchef som känner dig, vet hur du önskar arbeta och kan din kompetens.

Vi erbjuder varierade uppdrag och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret.
Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen.

Vi erbjuder:

– Marknadsmässig lön

– Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt överenskommelse

– Friskvårdsbidrag

– Kollektivavtal

– Personlig utbildningspott

– Bidrag för sociala aktiviteter

Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag.

För all anställning krävs utdrag ur belastningsregistret så beställ ditt redan idag!

Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig.

Klara SkolPool ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.

Välkommen till Klara SkolPool!

Kontaktperson(er)

Jehona Behramaj
-
jehona.behramaj@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Stockholm

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
30 juni 2024Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag