Klara söker sjuksköterska till uppdrag på äldreboende i Uppsala

Klara söker

Klara söker sjuksköterska till uppdrag på äldreboende i Uppsala

Period: 240815-250115
Omfattning: 50 – 65 % (Dagtid)

Ort

Uppsala

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på äldreboende.

Kvalifikationer

• svensk legitimation som sjuksköterska • minst 2-års yrkeserfarenhet sjuksköterska under de senaste 5 åren god kunskap om kommunikationsmodellen SBAR (Situation, Bakgrund, Aktuell bedömning, Rekommendation) • genomfört HLR-utbildning de senaste 12 månaderna. • goda kunskaper i svenska i tal och skrift • grundläggande datakunskaper. • erfarenhet att jobba med Lifecare och Cosmic link

Personliga egenskaper

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. I din roll bidrar du med kvalitet, service och ett gott bemötande. Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Om arbetsgivaren

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Klara är tillsammans med Vardaga och Nytida en del av Ambea som är Nordens största privata vårdbolag Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal med riktig tjänstepension (ITP) och sjuklön samt att vi har ansvarsförsäkring. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval sker löpande. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se och följ oss på Facebook och Instagram.

Tillsättning

Löpande.

Kontaktperson(er)

Maria Eltell
-
info@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Uppsala

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
27 juni 2024Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag