Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Borlänge

Klara söker

Klara söker distriktssköterska till uppdrag i Borlänge
Period: 8 juli- 30 aug
Omfattning: 100 % (dagtid må-fre)

Ort

Borlänge

Arbetsuppgifter

Sedvanliga uppgifter för distriktssköterska. Uppgifter kan komma att variera beroende på verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Distriktssjuksköterska med minst 2 års relevant yrkeserfarenhet som ska vara i närtid och med goda referenser. Erfarenhet av primärvård. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. S – HLR utbildning vuxen och barn. B-körkort.

Personliga egenskaper

Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. I din roll bidrar du med kvalitet, service och ett gott bemötande. Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande.

Om arbetsgivaren

Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Klara är tillsammans med Vardaga och Nytida en del av Ambea som är Nordens största privata vårdbolag Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal med riktig tjänstepension (ITP) och sjuklön samt att vi har ansvarsförsäkring. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Klara är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Urval sker löpande. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. Besök gärna vår hemsida www.klarakompetens.se och följ oss på Facebook och Instagram.

Tillsättning

Löpande.

Kontaktperson(er)

Maria Eltell
-
info@klarakompetens.se


Anställningsomfattning
Heltid

Tjänstgöringsort
Borlänge

Anställningsform
Visstidsanställning

Publiceringsdatum
27 juni 2024Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag