Timanställning Klara T Linköping

Om jobbet

Vi söker nu  sjuksköterskor som vill jobba på timmar till våra jourbilar i Linköping.

Sedan  1 maj- 23 så växer vi och utökar vår verksamhet i Linköping vilket innebär ansvar för hemsjukvård, och sedan tidigare inkluderar Säbon och Lss enheter. Detta medför att vi är i behov av vikarier. Är du en erfaren sjuksköterska som gillar frihet, variation och spänning, se hit. Stämmer detta överens på dig och du vill veta mer. Tveka inte att höra av dig

Klara Team är en sjuksköterskeorganisation. Vi på Klara Team arbetar med att förse äldreomsorgen med sjuksköterskepatruller under kvällar och nätter inom äldreomsorgen i Stockholmsområdet, Gotland, Gävle, Östergötland, Göteborgsområdet samt Skåne.

När du arbetar i vår sjuksköterskepatrull har du ett självständigt och omväxlande arbete. Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett antal äldreboenden och LSS enheter där du gör både akuta och planerade insatser. Alla jourbilar är områdesvis uppdelade.

Eftersom du jobbar med samma enheter lär du känna personalen och många av de patienter som bor där. Detta medför en trygghet både för dig själv och våra kunder.

Arbetstiden är förlagd 16:00 – 24.00, aktiv arbetstid och 00.00 – 08:00, beredskap. 16:00-22:00 Samt helg och röda dagar 07.45-16.15 och 08:00-22:00.   Du utgår från hemmet och återgår dit när uppdaget är slutfört.

Vår vision är att ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. De värderingar som genomsyrar all Ambeas verksamhet kan beskrivas i fyra nyckelord. Dessa är respekt, enkelhet, ansvar och kunskap.

Kontaktperson(er)

Tina Malm
-
tina.malm@klarakompetens.se


Publiceringsdatum
4 april 2024Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag