Fast anställning Klara T Linköping

Om jobbet

Se hit! Den 1 sptember får vi fler kunder och detta gör att vi måste utöka våra tjänster. Är du en erfaren sjuksköterska som vill göra en förändring och gillar frihet, spänning och omväxling. Tveka inte att höra av dig för mer information

Vi söker nu två sjuksköterskor till våra jourbilar i Linköping. Tjänsten består av blandade turer och är på cirka 75%

Klara Team är en sjuksköterskeorganisation. Vi på Klara Team arbetar med att förse äldreomsorgen med sjuksköterskepatruller under kvällar och nätter inom äldreomsorgen i Stockholmsområdet, Gotland, Gävle, Östergötland, Göteborgsområdet samt Skåne.

När du arbetar i vår sjuksköterskepatrull har du ett självständigt och omväxlande arbete. Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett antal äldreboenden och LSS enheter där du gör både akuta och planerade insatser. Alla jourbilar är områdesvis uppdelade.

Eftersom du jobbar med samma enheter lär du känna personalen och många av de patienter som bor där. Detta medför en trygghet både för dig själv och våra kunder.

Arbetstiden är förlagd 16:00 – 24.00, aktiv arbetstid och 00.00 – 08:00, beredskap. Samt helg och röda dagar 07.45-16.15 och kväll 16-24:00 och därefter slutar du ditt pass. Du utgår från hemmet och återgår dit när uppdraget är slutfört.

Vår vision är att ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. De värderingar som genomsyrar all Ambeas verksamhet kan beskrivas i fyra nyckelord. Dessa är respekt, enkelhet, ansvar och kunskap.

Tveka inte att höra av dig vid frågor eller funderingar. Ni kommer inte att ångra er vid kontakt. Ett mycket roligt och givande arbete utlovas

Kontaktperson(er)

Tina Malm
-
tina.malm@klarakompetens.se


Publiceringsdatum
26 mars 2024Sök jobbet

Tillbaka till lediga uppdrag